vineri, 5 martie 2010

Ne tragem din romani !...Acum mi-e clar...

Dacă înlocuim steagul italian cu tricolorul nostru, nu se prinde nimeni ! Suntem așchie sărită din italieni, e clar ca bună ziua.

Daci + Romani=noi.

Minus câteva secole de civilizație. Minus cochetăria lor. Minus istoria. Minus mâncarea tradițională. (Apropos, noi nu avem mâncăruri 100% românești)... Minus...multe minusuri. Dar, per total, de-acolo ni se trage...

Loredana, merci pentru pont !:)

Va' fa'n-culo, macaronarilor ! Mailat este ȘI al vostru ! :)


Share On Facebook !

3 comentarii:

  1. Super tare,dar.......trist de adevarat!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Concluzia...in contextul actual suntem o mare pizza!

    RăspundețiȘtergere
  3. Italienii i-au acceptat pe romani exact cat au avut nevoie de mana de lucru ieftina, exact atat cat au avut nevoie. Acum ca au si ei nevoie de locuri de munca, si-au adus aminte ca odata cu romanii veniti la munca au venit si tiganii la furat. Low and behold, romanii sunt niste hoti si niste lepre. Nemtii de ce nu mai au probleme cu tiganii? Pentru ca i-au calcat pe cap de la inceput. Prin urmare, italienii sa isi cultive o pereche nationala de co@ie si sa faca ceva sau sa taca si sa indure. Nu va mai plangeti, gargaragiilor! Puneti mana pe ciomag! Fara mila! Da, fac discriminari. Unicef si Natiunile Unite sa aiba grija de cine cred ei ca are nevoie si sa ne lase dracu' sa ne vedem de treaba. Ce-are daca fac si eu gura mare, ca doar si eu sunt urmasul lui Traian?

    RăspundețiȘtergere